Ugrás a fő tartalomra

Ezért kell neked a narancs ízű C-vitamin rágótabletta

Az Egyesült Államokban egyre erősebb a munkamánia-ellenesség. A Starbuckstól a Wal-Martig egyre több nagy céget perelnek be az alkalmazottai azzal a váddal, hogy állítólag olyan túlmunkára kényszerítik őket, amelyet nem fizetnek meg. Az amerikaiak körében egyre népszerűbbek az olyan könyvek, amelyek azt mutatják be, hogyan lehet egy lazább megközelítése a munkának és életnek általában, amely mégis sikerhez és boldogsághoz vezet. Ilyen címen jelentek meg könyvek mostanában: A siker laza útja, A lusta ember sikerkalauza, A lustaság „fontossága". 2003. október 24-én a rövidebb munkaidőért folytatott kampány aktivistái az Egyesült Államokban megtartották az első, „Szerezd vissza az idődet!" elnevezésű rendezvényüket. Ennek keretében ezen a napon - bizonyos becslések szerint - az amerikaiak is annyit dolgoztak, amennyit az európaiak. Ha te is sokat dolgozol és szeretnéd erősíteni magad a narancs ízű C-vitamin rágótabletta a lehető legjobb választás. remek áron tudod megrendelni webshopunkból. Világszerte a személyzeti vezetők arról számolnak be, hogy a fiatalabb jelöltek fel mernek tenni olyan kérdéseket, amelyek tíz-tizenöt évvel ezelőtt elképzelhetetlenek lett volna. „Elfogadható időben hazamehetek az irodából este? Kaphatnék több fizetést és szabadságot? Beoszthatom én magam a munkaidőmet?" Ilyen és ehhez hasonló kérdések hangzanak el az állásinterjúkon. Az üzenetük nyilvánvaló és világos: dolgozni akarunk, de élni is szeretnénk. A nők számára különösen fontos a munka-élet egyensúly. A jelen generáció abban a tudatban nevelkedett, hogy joga és kötelessége, hogy legyen család, karrier, ház és társadalmi megbecsülés az életében. De mindezek birtoklása ma már méregpohár. Több millió nő ismer lestrapált önmagára olyan amerikai kötetek lapjain, mint a Szajha a házban és a Nem tudom, hogyan csinálja. Allison Pearson bestsellere egy dolgozó anyáról szól, aki küzd, hogy fenntartsa az egyensúlyt az élete, a munka és a család közt. Elege van abból, hogy megpróbál „szupernő" lenni, aki kénytelen újratárgyalni a munkahelyi szabályokat. Szerencsére a régi szemlélet átalakulóban van.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Testsúlykontroll vegán kapszula és fogyni fogsz

A gyömbér (Zingiber officináié) mint gyógynövény már a korai szanszkrit szövegekben feltűnt, az ajurvédikus orvoslásban pedig erőteljesen melegítő hatású, univerzális gyógyszerként szerepel. A testsúlykontroll vegán kapszula is tartalmaz gyömbért, ez remek választás ha fogyni van kedved.  Online áruházunkban szeretettel várunk a nap hét napján, klikk ide még a mai napon!

A gránátalma koncentrátum egészségedre válik

A gerincvelői idegek a gerincvelő egymást követő szakaszaiból indulnak ki, s mozgató-és érzőidegrostokat egyaránt tartalmaznak. Ezek idegzik be az egész testet a nyaktól lefelé. A gerincvelőből minden gerincvelői ideg két gyökérrel ered: az egyikben a mozgató-, a másikban az érzőidegrostok futnak. Ha gránátalma koncentrátum kéne, mivel erősítenéd immunrendszered nézz be online áruházunkba!

Itt a nappali krém férfiaknak

Testünk egészséges hőmérséklete is a vízháztartás függvénye: verejtékezéssel érjük el például, hogy melegben is 37 C-os legyen, amennyire az életfolyamatokhoz szükség van. Ha hiányunk van vízből, romlik a szervezet teljesítménye, elfáradunk, megfájdul a fejünk. Ne várjuk meg ezt az állapotot, de még a szomjúságot sem! Nemcsak nyári hőségben, hanem rendkívüli testi terhelés idején is igyunk eleget! Ahhoz hogy a bőröd is szép legyen ott a nappali krém férfiaknak , amely most megfizethető áron rendelhető nálunk.